Está publicació es pot Llegir LES DANSES FALLERES RECORREN BONA PART DELS CARRERS DE LA CIUTAT
La colla Pas Pla i l'escola municipal de Tabal i Dolçaina han oferit un espectacle amb el que han recorregut els carrers de la ciutat
%descrip%
La colla de danses Pas Pla i l'escola municipal de Tabal i Dolçaina han protagonitzat la Dansà per les Falles de Cullera. Han eixit a les 19:30 hores des de la Plaça Mongrell on han ballat la dansà d'inici i des d'ací i com és tradició han recorregut els principals punts fallers de la ciutat. Han ballat en 9 ocasions, aturant-se en els carrers, 25 d'Abril, Metge Joan Garcés, Joan Bolufer, carrer La Bega, Pescadors amb Pça Llibertat, Passeig Mercat i Pça d'Espanya, per finalitzar l'actuació al carrer València. 
L'Objectiu és portar este ball tradicional valencià als punts neuràlgics de les falles cullerenques i que cap veí de la ciutat es quede sense disfrutar del seu art.
Les danses falleres donen inici al gros de la festa fallera a Cullera i s'ha convertit en una tradició ben arrelada que molts esperen amb expectació. De fet esta dansà per les falles de Cullera va congregar a gran part de cullerencs.

2013-03-17 18:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-17 18:00:00