Está publicació es pot Llegir LA NIT DE LA CREMÀ S'ALLARGÀ FINS PASSADES LES 3 I MITJA
la cremà dels monuments posà punt final a les falles de 2013.
%descrip%
Les falles infantils començaven a cremar-se cap a les 8 de la vesprada. la guanyadora, la falla Sant Antoni, va ser l'última en ser devorada per les flames i ho va fer en mig d'un ambient festiu i amb l'alegria de la comissió pel primer premi obtingut en la secció especial. No faltà a la cremà l'autor del monument, el faller Erik Martínez molt content també per l'èxit obtingut. Els fallerets majors Infantils, Claudia Selfa i Juan Carlos Bolufer ens contaren que estaven vivint amb emoció i certa pena la cremà per que s'acabaven les falles.
Com en altres nits de la cremà, Junta Local fallera marcà de nou un horari per a la cremà de les falles grans . A les 11 començaven a cremar-se les falles de les seccions segona i primera i tot seguit a partir de les 12 ho havien de fer les de secció especial. Com sempre n'hi hagueren retards, ja que la cremà d'estos monuments no pot començar fins que no arriben les dos cubes dels bombers. La falla Passeig es cremava cap a les 2 de la nit, amb hora i mitja de retard sobre l'hora prevista i la falla guanyadora, la Taüt ho feia cap a les 3.
Tant una comissió com l'altra prepararen la cremà a consciencia per fer que el monument es cremara de la forma més vistosa i espectacular possible. El Passeig ho feia encenent el monument amb focs d'artifici controlats electrònicament i la Taüt amb un mecanisme pirotècnic conegut com "avionet". 
La fallera major del Passeig Carol Martínez assegurava que les falles de 2013 havien cumplit totes les expectatives que tenia quan va ser proclamada fallera major. Per altra part el president i la fallera major de la Taüt Pasqual i Paula Torres contaren a Cullera TV que en les falles de 2013 les coses no podien haver anat millor per a esta comissió. 
A les 3 de la nit amb la cremà de la falla Taüt es posava punt final a les falles de Cullera de 2013.


2013-03-20 20:11:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-20 20:11:00