Está publicació es pot Llegir QUATRE CULLERENCS CONVOCATS A LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE RUGBI
Quatre jugadors del Cullera Forval Rugbi Club han participat a la concetració de la selecció espanyola de rugbi celebrada a Madrid
%descrip%
La Selecció Espanyola sub 17 ha convocat a quatre jugadors de l'Escola de Rugby del Cullera Forval, per participar en la concentració celebrada del 22 al 24 de març a Madrid.

Es tracta d'Eduard Calatayud, Joan Calatayud, Marc Calatayud i Cosmin Matei, campions d'Espanya els últims anys amb la Selecció Valenciana i del Torneig d'Espanya amb el Cullera Forval. En la present temporada també ha sigut convocat per a la Selecció Espanyola S-18 el cullerenc Fernando Criado. Tots porten jugant al rugby des dels 9 anys aproximadament i han anat acumulant experiències i qualitat en els últims anys. 

El Cullera Forval és l'equip que més jugadors aporta a la convocatòria. D'esta primera llista eixiran els jugadors que viatjaran a Portugal i Holanda el proper mes d'abril per a disputar dos tornejos internacionals. Molta sort a tots ells.

A la secció De tu a tu poden vore l'entrevista sencera a estos joves jugadors de rugbi que porten el nom de Cullera al més alt nivell. També podeu accedir directament punxant ací http://culleratv.es/?art=942

2013-03-28 19:45:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-28 19:45:00