Está publicació es pot Llegir L'ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA XÚQUER INAUGURA EXPOSICIÓ EN FESTES MAJORS
"Paissatges en blanc i negre" és el títol de la mostra que es pot visitar estos dies en la Casa de la Dona
%descrip%
Paissatges en blanc i negre és el que es pot vore en l'exposició que ha muntat l'Associació Fotogràfica Xúquer per a la setmana de Festes Majors.
La mostra es va inaugurar ahir per la vesprada en la Casa de la Dona al carrer del Riu. Es tracta d'una mostra col.lectiva on es poden vore els treball de 20 membres de l'associació formada per més de 65 fotografies que mostren sobretot racons de Cullera però també d'altres parts del món.
La mostra ve a ser com un treball de fi decurs de tot el que han aprés els membres d'esta entitat al llarg de l'any a través de diversos cursos de formació.
Molts son els membres de l'entitat que s'han animat a presentar el seu treball en esta mostra que en general se senten satisfets del resultat final.
l'Associació Fotogràfica Xúquer és una entitat formada per un grup d'aficionats cullerencs a la fotografia i en els últims anys ha registrat un increment d'associaciáts tant joves com més majors i es que cada vegada més el món de la fotografia desperta major interés.
"Paissatges en blanc i negre" estarà oberta al públic durant tota la setmana de festes en la Casa de la Dona.


2013-04-06 13:21:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-04-06 13:21:00