Está publicació es pot Llegir LA CAVALCADA DE DISFRESSES L'ACTE MÉS PARTICIPATIU DE LES FESTES
Totes les falles de Cullera i les dos societat musicals van mostrar ahir les seues originals disfresses al públic que durant tot els recorregut s'apropà a vore la cavalcada.
%descrip%

La cavalcada de disfresses s'ha convertit en un dels actes més multitudinaris de tots els que se celebren en Festes Majors. Enguany, la cavalcada ha eixit des del Raval, les 15 falles de Cullera i les dos societats musicals van elegir una disfressa diferent  i algunes eren més atrevides que altres.

Així hi havia de tot un poc, és a dir, una gran varietat de disfresses, les comissions durant molts dies han assajat la coreografia del ball que van representar al passeig davant el jurat.L'oratge va acompanyar en tot moment i els fallers s'ho van passar d´allò més bé, durant tot el recorregut.

Cada any hi ha més nivell i les falles preparen i confeccionen les seues disfresses amb major detall. Enguany la falla de la Bega que havia elegit la temàtica del conte "Aladin", guanyà el primer guardó. La falla de Sant Antoni que representà el conte de" La Bella i la Bestia" quedà en segon lloc, mentre la falla Passeig qui representà al pais Brasil i va oferir una batucada va obtindre el tercer.

Demà de nit a la sessió d'especials Cullera tv podran vore integre la cavalcada de disfreses


2013-04-13 21:31:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-04-13 21:31:00